Med sine 35 engros­butikker og lokale fullsortiments­lagre er ­Norengros en landsdekkende totalleverandør av ­forbruksvarer, til privat og offentlig ­sektor, med en unik tilgjengelighet og tilstedeværelse. Vi er derfor stolte av å kunne tilby Norengros’ nett­butikk integrert i PasientSky. Dette gjør det ­enklere for klinikker å bestille og administrere sine innkjøp av forbruksvarer.

Les mer på norengros.no.

– Samarbeidet med PasientSky gir oss en bredere digital flate med flere muligheter for å betjene våre kunder der de er – når de trenger det.

Espen Sørhaug, markedssjef, Norengros

Komplettapotek.no er et ledende norsk nettapotek med hovedbase i Sandefjord. Deres farmasøyter har lang erfaring og hovedfokuset er å gi kundene en enkel, diskret og rask handel. Komplettapotek.no er godkjent som nettapotek, og har apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk. De tilbyr Norges største apotekutvalg til lave priser levert hjem på døren. Komplettapotek.no er eid av Komplett Group som er Nordens største netthandelsaktør.

Les mer på komplettapotek.no.

– Vårt samarbeid med PasientSky – der kundene kan bestille og få sine medisiner levert raskt, enkelt og diskret hjem på dør – vil gjøre hverdagen enklere for mange.

Geir Eide, administrerende direktør, Komplett Apotek