Basic Clinic er til deg som jobber med helse og har daglig pasientkontakt. Med våre løsninger for pasientadministrasjon har vi gjort hverdagen din enklere ved å effektivisere mange av de oppgavene som tidligere tok mye tid. Basic Clinic er kostnadsfritt å bruke, og kan i de fleste tilfeller aktiveres på dagen.

Oppgaver

Påminnelser og oppgaver satt i system

Gi påminnelser, huskelapper og andre oppgaver til deg selv, pasienter og kollegaer. Du kan lage dine egne maler som kan brukes igjen, og du kan definere hvor lang tid mottakeren skal få på seg til å svare, samt sette en spesifikk forfallsdato.

Time og resept

Ta imot time- og reseptforespørsler elektronisk

Motta enkelt og sikkert time- og reseptforespørsler direkte fra pasientene i PasientSky. Pasientene slipper å stå i telefonkø og klinikken reduserer unødvendige forstyrrelser.

E-konsultasjon

Den mest komplette løsningen for e-konsultasjon

Svar pasienter på enkle spørsmål eller behandle kjente diagnoser som ikke krever et fysisk besøk. Du kan ta betalt med 2ae-taksten, og pasienten faktureres gebyrfritt hvis klinikken har 2ae-modulen til Melin Medical.

Nettside

Moderne og mobiltilpasset nettside til din klinikk

Få en ferdig utfylt nettside med blant annet kontaktinformasjon og åpningstider. Når klinikken publiserer en nyhet på nettsiden, varsles alle pasienter på klinikken som har aktivert pushvarsel på sin telefon.

Bestill Basic Clinic i dag

Trykk på knappen nedenfor og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale.